مواد لازم:
قارچ …………………………… 400 گرم

هویج …………………………. 2 عدد بزرگ

پیاز …………………………….  یک عدد کوچک

فلفل دلمه ای ……………… 1/2 عدد

روغن زیتون…………………. 1 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل و زردچوبه ……  به میزان لازم

طرز تهیه:
کف ماهیتابه را با روغن چرب کنید. بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. در صورت در دسترس نبود از ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.

پیاز ، قارچ، هویج و فلفل دلمه را در ماهیتابه ریخته و نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید . زیر حرارت را کم کرده و در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید بخارپز شوند.

چون قارچ به اندازه کافی آب می اندازد نیازی به اضافه کردن آب نیست و تا آب قارچ کشیده شود خوراک شما نیز آماده است.




مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کشکول امنیت برای شما گام رزین تهران فصل خزان عقیق یمنی همه چی موجوده rozoshab سلامت بدن، رژیم لاغری