مواد لازم:
قارچ …………………………… 400 گرم
هویج …………………………. 2 عدد بزرگ
پیاز ……………………………. یک عدد کوچک
فلفل دلمه ای ……………… 1/2 عدد
روغن زیتون…………………. 1 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه …… به میزان لازم
طرز تهیه:
کف ماهیتابه را با روغن چرب کنید. بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. در صورت در دسترس نبود از ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.
پیاز ، قارچ، هویج و فلفل دلمه را در ماهیتابه ریخته و نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید . زیر حرارت را کم کرده و در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید بخارپز شوند.
چون قارچ به اندازه کافی آب می اندازد نیازی به اضافه کردن آب نیست و تا آب قارچ کشیده شود خوراک شما نیز آماده است.
درباره این سایت